Cos0
Cosul de cumparaturi este gol!

Pomorin - pasta de dinti ce previne bolile parodontale

Rate this item
(0 votes)
Written by Friday, 22 April 2016 19:18; Read 773 times
Blog;

Pasta de dinti Pomorin și-a început existența în 1954 ca segment separat de produse pentru îngrijirea orală. Marca este deținută de Alen Mak Bulgaria, fondată în 1892 si reprezinta rezultatul cercetărilor unei echipe de experti - dentitisti, farmacisti, chimisti si biologi, sub conducerea Prof. Stranski. Au urmarit dzvoltarea unei paste care sa previna probleme legate de gingivite si parodontoza.

Componenta principală a pastei de dinți Pomorin este așa-numita pomorie lye, extrasă din lacul orașului Pomorie. Aceasta substanta are in compoziția sa aproximativ 35 de microelemente, care sunt utile pentru sănătatea umană și, în special, pentru cavitatea bucală. Potrivit producătorului, un complex bogat de complexe minerale (Ca, K, Mg, Na, Zn, etc.), precum și componente organice (substanțe conținute în alge, inclusiv enzime și clorofilă) contribuie la sanatatea cavitatii orale.

 

Descrierea pastei indică faptul că substantele din Pomorie lye au un efect stimulativ asupra activității enzimelor salivei si vindecă țesutul gingival.

Acest ingredient are si un rol anti-inflamator, previne sangerarile gingivale, ajuta regenerarea celulara si are proprietati antibacteriene, prevenind inflamarile. Pasta de dinti Pomorin este un tratament profilactic pentru parodontita si gingivita.

 

Toate pastele de dinti Pomorin au trecut prin testele clinice corespunzătoare care și-au dovedit eficacitatea. În mod special, s-a demonstrat că utilizarea regulată a pastelor Pomorin, reduce durerile gingivale, precum și sângerările, iar microflora cariogenă este inhibată.

 

Pasta de dinti Pomorin Anti-Parodontit 100 ml